Përcjellime të dyfishta

Jump to navigation Jump to search

Informacioni i mëposhtëm është një kopje e rifreskuar më 10 prill 2021 20:05.

Kujdes: Kjo listë mund të ketë lidhje gabim. D.m.th. ka tekst dhe lidhje mbas #REDIRECT-it të parë.


Çdo rresht ka lidhje tek përcjellimi i parë dhe i dytë, gjithashtu ka edhe rreshtin e parë të tekstit të përcjellimit të dytë, duke dhënë dhe artikullin e "vërtetë", me të cilin përcjellimi i parë duhet të lidhet.

Showing below up to 9 results in range #1 to #9.

Shikoni (50 më para) (50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Anastasios Yannoulatos (redakto) →‎ Anastasi i Shqipërisë →‎ Anastas Janullatosi
  2. Qytetet Kryesore të Ilirisë (redakto) →‎ Qytetet Kryesore të Ilirisë →‎ Qytetet Kryesore të Ilirisë
  3. Diskutim:Papa Françesku (redakto) →‎ Diskutim:Françesku →‎ Diskutim:Françesku
  4. Diskutim:Françesku (redakto) →‎ Diskutim:Françesku →‎ Diskutim:Françesku
  5. Diskutim:Papa Frani (redakto) →‎ Diskutim:Françesku →‎ Diskutim:Françesku
  6. Përdoruesi:DeltaQuad (redakto) →‎ Përdoruesi:AmandaNP →‎ m:User:DeltaQuad
  7. Përdoruesi:محمد شعیب (redakto) →‎ Përdoruesi:Yethrosh →‎ ur:User talk:محمد شعیب
  8. Përdoruesi diskutim:DeltaQuad (redakto) →‎ Përdoruesi diskutim:AmandaNP →‎ m:User talk:DeltaQuad
  9. Përdoruesi diskutim:محمد شعیب (redakto) →‎ Përdoruesi diskutim:Yethrosh →‎ ur:User talk:محمد شعیب

Shikoni (50 më para) (50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).