Kontributet

Jump to navigation Jump to search
Kërko tek kontributetZgjeroNgushto
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

  • 3 dhjetor 2012 16:06 ndrysh versione +8.643 R Përdoruesi:Drini.K/Dielli yneFaqe e re: Diellor, ishte i njohur si mjegullnaje para-diellore. Ajo filloi të shkatërrohej në një disk tjerrje me një diametër të madh dhe të nxehtë, gjithashtu të dendur në qendër. ... aktual
  • 3 dhjetor 2012 16:02 ndrysh versione +1.862 R Përdoruesi:Drini.K/UniKKaTiLFaqe e re: Viktor Palokaj (përcjellim Unikkatil) Viktori ndër dashamirët e muzikës rep , sidomos të llojit klasikë të repit është i njohur nën pseudonimin Rebel a.k.a UniKKatiL. ... 4 K... aktual