Uploads by Mr. Pseudo

Jump to navigation Jump to search

Kjo faqe e veçantë tregon tërë skedat e ngarkuara.

Lista e figurave
Data Emri Parapamje Madhësia (bytes) Përshkrimi
29 shtator 2014 15:27 Kapitalizëmc.png (skeda) 89 KB {{Informacion |Përshkrimi = kapitalizëm |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
20 shtator 2014 21:01 Zefpllumbi.jpg (skeda) 55 KB {{Informacion |Përshkrimi = At Zef Pllumi |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
20 shtator 2014 08:41 Kabineti-Rama.jpg (skeda) 87 KB {{Informacion |Përshkrimi = kabineti Rama |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
14 shtator 2014 18:03 Mises h action.jpg (skeda) 17 KB {{Informacion |Përshkrimi = Human Action |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
13 shtator 2014 00:32 George Stigler.jpg (skeda) 12 KB {{Informacion |Përshkrimi = George_Stigler |Burimi = wikipedia |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
13 shtator 2014 00:18 Peter Galison.jpg (skeda) 291 KB {{Informacion |Përshkrimi = Peter Galison |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
6 shtator 2014 22:07 Chodorov.jpg (skeda) 5 KB {{Informacion |Përshkrimi = Frank Chodorov |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
26 gusht 2014 23:22 Shoqeria e hapur dhe armiqte e saj.jpg (skeda) 109 KB {{Informacion |Përshkrimi = Shoqëria e hapur dhe armiqtë e saj |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = Kopertinë libri, përdoret për qëllime ilustrimi. }}
26 gusht 2014 22:28 220px-Karl Popper.jpg (skeda) 17 KB {{Informacion |Përshkrimi = Karl Popper |Burimi = Wikipedia |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
26 gusht 2014 15:03 L. Lleshanaku - Fresco.JPG (skeda) 45 KB {{Informacion |Përshkrimi = Lleshanaku - Fresco |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = Kopertinë libri, përdoret vetëm për ilustrim }}
26 gusht 2014 13:41 SenatoriRandPaul.jpg (skeda) 5 KB {{Informacion |Përshkrimi = Senatori Rand Paul |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = Public Domain |Versione tjera = |Shënimë = }}
26 gusht 2014 11:59 Ylli-i-shkrimtarit.jpg (skeda) 22 KB {{Informacion |Përshkrimi = Ylli i shkrimtarit - Ndriçim Kulla |Burimi = |Autori = |Data = 2013 |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = Kopertinë libri, përdoret vetëm për qëllime ilustrimi. }}
25 gusht 2014 23:03 Revolta e Atlasit III.jpg (skeda) 94 KB {{Informacion |Përshkrimi = Revolta e Atlasit 3 |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = Kopertinë libri, përdoret për qëllime ilustrimi. }}
25 gusht 2014 21:46 Monumenti Postbllok.jpg (skeda) 129 KB {{Informacion |Përshkrimi = Monumenti Postbllok |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = CC 2.0 |Versione tjera = |Shënimë = }}