Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Mr. Pseudo (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 13 prill 2015 18:06 Puntori diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Mr. Pseudo nga Redaktor dhe Kontrollues në Redaktor, Kontrollues dhe administrues (Bazuar tek votimi i mbyllur më 13 Prill 2015 tek faqja e Administrueve të Wikipedia-s në gjuhën shqipe.)
  • 3 mars 2013 16:24 Euriditi diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Mr. Pseudo nga (asgjë) në Redaktor dhe Kontrollues (Pune e mire ne Wikipedia. I ka plotesuar kushtet.)