Përdoruesi:Mr. Pseudo

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to searchGadsden flag.svg
Flamuri i Gadsdenit.
Kontakte
Kontakto tek faqja e diskutimit
Më shkruaj...
Dërgo mail
Posta elektronike
Libri i vizitorëve
Firmos librin e vizitorëve

Mr. Pseudo

Tu ne cede malis, sed contra audentior ito.

All rational action is economic. All economic activity is rational action. All rational action is in the first place individual action. Only the individual thinks. Only the individual reasons. Only the individual acts. - Ludwig von Mises

Rreth meje

Unë jam Mr. Pseudo, wikipedian, redaktor dhe administrator në wikipedian shqip. Për të mësuar më shumë shiko seksionin "Info" që gjendet më poshtë.

Puna ime

Interesi im kryesor në wiki shqip është ekonomia dhe filozofia. Shpresoj të kem kohë të kujdesem për portalet përkatëse të ekonomisë dhe filozofisë. Gjithashtu kur jam rrotull, jam ndër përdoruesit më të angazhuar në luftën kundër vandalizmit.


Albanian Eagle.svg