Përdoruesi:Mr. Pseudo/TopSecret

  Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

  Këtë faqe po e përdor si një vend eksperimentimi personal.

  Shënim: Kushdo që ka sugjerime është i lirë që t'i shtojë ato duke hapur një seksion të ri në fund të faqes, pa i ndryshuar materialet dhe renditjen aktuale.

  personalizim[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  Userboxes

  Bla bla bla bla bla ... pa pa pa hahahaa

  Eksperiment 1[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 10 vjet, 5 muaj dhe 17 ditë.  Stampa Ismail Kadare

  Për ta përdorur shtyp {{Ismail Kadare}}.

  Për ta përdorur shtyp {{Shkolla Austriake}}.


  Stampa Ayn Rand

  Për ta përdorur shtyp {{Ayn Rand}}.

  Ernest Koliqi

  Për ta përdorur shtyp {{Ernest Koliqi}}.


  Autorë të letërsisë shqipe

  Për ta përdorur shtyp {{Autorë shqiptarë}}.


  Për ta përdorur shtyp {{Zef Pllumi}}.

  Stampa të pa përfunduara[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  M. Rothbard Veprat[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  Shënim për përdoruesit se si të përdorin mbylljen:

  • Përdore {{Mr. Pseudo|state=collapsed}} për të treguar këtë stampë të mbyllur (fshehur).
  • Përdore {{Mr. Pseudo|state=expanded}} për të treguar këtë stampë të hapur (pamja e plotë).
  • Përdore {{Mr. Pseudo|state=autocollapse}} për të treguar këtë stampë të mbyllur (fshehur) vetëm nëse ka edhe ndonjë stampë tjetër të llojit të njëjtë në faqe. (Kjo është gjendja që zakonisht shfaqen stampat.)


  Nobel Ekonomi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  Shënim për përdoruesit se si të përdorin mbylljen:

  • Përdore {{Mr. Pseudo|state=collapsed}} për të treguar këtë stampë të mbyllur (fshehur).
  • Përdore {{Mr. Pseudo|state=expanded}} për të treguar këtë stampë të hapur (pamja e plotë).
  • Përdore {{Mr. Pseudo|state=autocollapse}} për të treguar këtë stampë të mbyllur (fshehur) vetëm nëse ka edhe ndonjë stampë tjetër të llojit të njëjtë në faqe. (Kjo është gjendja që zakonisht shfaqen stampat.)


  Sëmundje të bashkëlindura[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  Libertarianizmi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  Eksperiment[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  Vende ku kam qenë...
  Flag of Austria.svg Ky përdorues ka qenë në Austri
  Flag of Italy.svg Ky përdorues ka qenë në Itali
  Flag of Germany.svg Ky përdorues ka qenë në Gjermani
  Flag of France.svg Ky përdorues ka qenë në Francë
  Flag of Kosovo.svg Ky përdorues ka qenë në Kosovë (Dardani)
  Flag of Israel.svg Ky përdorues ka qenë në Izrael
  Flag of Denmark.svg Ky përdorues ka qenë në Danimarkë
  Flag of Egypt.svg Ky përdorues ka qenë në Egjipt


  Paraqitja e vjetër e infoboxeve[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  Infobox


  shqip[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]