Përdoruesi:Mr. Pseudo/pushim

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Hendrik Voogd - Italian landscape with Umbrella Pines.jpg Mr. Pseudo po mundohet të bëjë një wikipushim të shkurtër, dhe do të kthehet pas pak kohe.