Saga e fëmijnisë: un që jetova shum shekuj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Saga e fëmijnisë: un që jetova shum shekuj është një tregim autobiografik i At Zef Pllumit i botuar në vitin 2009. Libri është redaktuar dhe pajisur me shënime nga Ledi Shamku Shkreli.