Jump to content

Ëndërrimet (libër)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Endërrime)

Ëndërrimet lirika dhe poema me autor Ismail Kadare. Botuar në Tiranë nga "Ndërmarrja Shtetërore e Botimeve" në vitin 1957. Faqet e librit 132.