Përse mendohen këto male

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Përse mendohen keto male : vjersha dhe poema me autor Ismail Kadare. Botuar në Tiranë nga shtëpia botuese "Naim Frashëri" në vitin 1964. Faqet e librit 116.