Përbindëshi (Roman)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Roman nga Ismail Kadare

Përbindëshi është një roman i shkruar nga Ismail Kadare në vitin 1964 dhe i botuar një vit më vonë në revistën "Nëntori". Menjëherë pas botimit u ndalua nga autoritetet komuniste dhe mbeti i tillë deri pas rënies së sistemit.