Jump to content

Identiteti evropian i shqiptarëve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Identiteti evropian i shqiptarëve një "sprovë", një libërth i Ismail Kadaresë që arsyeton rreth Identitetit Kombëtar të Shqiptarëve. Shtëpia botuese Onufri, 2006. Numri i faqeve 64. Ky libër hapi një debat ndërmjet Ismaik Kadares dhe Rexhep Qoses.