Kristal (poezi)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

"Kristal" është një përmbledhje me 60 poezi dhe poema të zgjedhura. Këto poezi përfaqësojnë pjesën më të mirë të krejt krijimtarisë poetike gati gjysmëshekullore të Ismail Kadaresë. Shtëpia botuese Onufri.