Përdoruesi:Mr. Pseudo/mjete

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Mjete

Të përgjithshme 1
 • {{Përshëndetje}} • {{TungWiki}}
 • {{pa referenca}} • {{citim i duhur}} • {{Cn}}
 • {{Dyshim-ref-sek}}
 • {{gjuha shqipe}}
 • {{pov}}
 • {{për përmirësim}}
 • {{perm-urgj}}
 • {{dyshim}}
 • {{Duke punuar|--~~~~}}
 • {{Kryesor| Titull}}
 • {| class="wikitable" |- | | | |- | | |}
 • {{Col-begin}}{{Col-nr}}{{Col-end}}
 • <div style="-moz-column-count:5; column-count:5; -webkit-column-count:5;"> TEKST </div>

 • {{Quote box | width=25% | align=right | quote= "blablablalblalalal"|source= burirmi }}
Të përgjithshme 2
 • {{kontrollim burimi}} =
 • {{SC|Data|Arsyeja}}
 • {{dead link}} =[lidhje e vdekur]
 • <!-- XxX -->
 • {{shkronja}}

Anti-Vandalizëm
 • {{Paralajmërim}}
 • {{Paralajmërim 2}}
 • {{Paralajmërim 3}}
 • {{Stampa:StopReklama}}
 • {{Vini Re!}}
 • {{Gabim}}
 • {{Pb|lang=sq|time=PERIUDHA|arsyeja= ARSYE|link=PROVA|firma=—~~~~}} Pb

Integr.-artk.
 • {{Kapitalizmi}}
 • {{Ayn Rand}}
 • {{DISPLAYTITLE:''''}}

Të tjera
 • {{subst:Unsigned|Example|koha}}
 • {{Gris|Shiko [[Wikipedia: Kuvendi#Grisje e menjëhershme e artikujve biografikë të kopjuar dhe pa referenca|këtu]]}}
 • [[Wikipedia:Pastruesi|Pastro!]]
 • [[Wikipedia:Vini Re!|Vini re!]]
 • [[Wikipedia:Sigurimi i cilësisë|Sigurimi i Cilësisë]]
 • {{columns-list|3| }}
 • {{Ky artikull|Ky artikull flet për [[]], për X shiko këtu.}}


Albanian Eagle.svgNorma & Udhëzime


Infobox


Faqe ndihmëse

Të tjera

Shënime: Imazhi i kopertinës do të përdoret vetëm qëllime ilustrimi dhe komentimi. Kjo kopje e kopertinës është me rezolucion të ulët/cilësi të ulët, çka e bën të pamundur që të përdoret me qëllim konkurrimi ndaj veprës/kopertinës origjinale. Imazhi do të përdoret për qëllime ilustrimi; do të vendoset në infoboxin në krye të artikulli që do të diskutojë veprën përkatëse. Imazhi ka si synim që t'ia bëjë lexuesit më të lehtë që të identifikojë veprën për të cilën po kërkojnë informacion. Meqë flitet për një kopertinë libri, imazhi në fjalë nuk mund të zëvendësohet me pamje të tjera me licencë të lirë, meqë ato nuk do të ishin përfaqësuese të sakta të veprës përkatëse. Përdorimi i një imazhi tjetër, në vend të një kopje me rezolucion të ulët të marrë nga origjinali, do të ishte çorientues dhe nuk do të ishte identifikues për veprën origjinale.