Përdoruesi:Mr. Pseudo/vler

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Medalje & Dekorata

Medalja e pastërtisë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Medalja e pastërtisë
Për punën e mirë që po bën në pastrimin e përmbajtjes së artikujve të lidhur me Biologjinë. Vazhdo kështu dhe punë të mbarë!  Euriditi  4 janar 2013 16:29 (CET)

Dekoratë për luftën anti-vandalizëm[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

DEKORATË
Për mbrojtjen e artikujve nga vandalët dhe ruajtjen e frymës wikipediane në Wikipedian shqip.
AMMARTIVARI DISKUTO 13 prill 2015 14:49 (CEST)