Përdoruesi:Mr. Pseudo/UBX

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search



UBX[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Këtu do të vendos një listë me UBX. Këto kuti mund të përdoren nga kushdo që dëshiron, duke përdorur kodin (bashkë me kllapat gjarpërushe) që gjendet sipër çdo kutie.

Nëse doni që të krijoj një UBX (userbox = kuti përdoruesi) enkas për ju, mund të më lini një kërkesë në faqen e diskutimit të kësaj faqeje.



Crystal Clear device blockdevice.png

Filozofi/Ekonomi/Histori[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • {{Përdoruesi:Mr. Pseudo/UBX/h.ekonomike}}
AdamSmith.jpg
Ky përdorues është i interesuar rreth historisë ekonomike.
 • {{Përdoruesi:Mr. Pseudo/UBX/revizion}}
History template.gif
Ky përdorues mbështet fort revizionizmin historik jopolitik.
VforVoluntary normal.svg
Ky përdorues mendon se çdo ndërveprim njerëzor duhet të jetë vullnetar.
Hakenkreuz im Verbotsschild.svg
Ky përdorues është kundër
nacional-socializmit.
 • {{Përdoruesi:Mr. Pseudo/UBX/okb}}
Small Flag of the United Nations ZP.svg
Ky përdorues mbështet reformimin e thellë ose eliminimin e
Kombeve të Bashkuara (OKB).
 • {{Përdoruesi:Mr. Pseudo/UBX/objektivizëm}}
' Ky përdorues është i interesuar rreth studimit të filozofisë së
Objektivizmit.
Murray Rothbard.jpg
Ky përdorues është simpatizues i anarko-kapitalizmit.
Goldkey logo removed.jpg
Ky përdorues mbështet / është për standardin e artë.
Gadsden flag.svg
Ky përdorues është amerikan në shpirt.
Liberty-statue-from-below.jpg
Ky përdorues është amerikanofil.
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}


Crystal Clear device blockdevice.png

Autorë/Vepra të preferuara[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'
Ky përdorues ka një vlerësim shumë të madh për filozofen
Ayn Rand.
Scale of justice.svg
Një nga veprat e preferuara të këtij përdoruesi është "Ligji" shkruar nga Frédéric Bastiat.
ErnestHemingway.jpg
Këtij përdoruesi i pëlqejnë shkrimet e Ernest Heminguejt.
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}


Crystal Clear device blockdevice.png

Interesa[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Mrs Ples.jpg Këtij përdrouesi i pëlqen antropologjia.
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}


Crystal Clear device blockdevice.png

Të tjera[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Ambox scales.svg Ky përdorues mendon se "pabarazia" është pasojë e njohurive dhe aftësive të ndryshme mes individëve.
Genetic Manipulation.png

Ky përdorues "mbështet" inxhenierinë gjenetike të bimëve dhe kafshëve.

Eisbein-1.jpg
Ky përdorues nuk është vegjetarian, dhe është krenar, sepse e ka shumë qejf mishin...
 • {{Përdoruesi:Mr. Pseudo/UBX/zu}}
Arda.Tengwar.svg Ky përdorues është fans i veprës
The Lord of the Rings
"Kryezoti i Unazave"
 • {{Përdoruesi:Mr. Pseudo/UBX/jeshile}}
Color icon green.svg Ngjyra e prefereuar e këtij përdoruesi është jeshilja.
 • {{Përdoruesi:Mr. Pseudo/UBX/vamp}}
SMirC-vamp.svg
Ky përdorues ndodhet pas teje! Muahahahaa!
4Color Additive.png
Këtij përdoruesi i pëlqejnë Ngjyrat!!
Mandelbrot sequence small.gif
Rehatohu dhe shijoje...
FullMoon2010.jpg
Ky përdorues e kupton rëndësinë e Hënës dhe ka qejf ta vëzhgojë atë.
P business.png
Ky përdorues mbështet fortë lirinë e individëve për sipërmarrje të lirë nga ndërhyrja shtetërore.
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}


Crystal Clear device blockdevice.png

Wikipedia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • {{Përdoruesi:Mr. Pseudo/UBX/patrullim}}
Edit-find-replace.svg
Ky përdorues është patrullues i Ndryshimeve të fundit.
Pengreen1.gif
Këtij përdoruesi i pëlqen ta kthej Wikipedinë komplet jeshile...
Face-angel.svg
Ky përdorues mundohet të bëjë gjënë e duhur. Nëse gabon, je i lutur që t'ia vësh në dukje.
Antispam.png
Ky përdorues është armik i betuar i të gjitha formave të spamit.
No Vandalism.svg
Ky përdorues nuk i ka qejf vandalët, dhe si pasojë i eleminon me vendosmëri.
US Navy 020712-N-5471P-010 EOD teams detonate expired ordnance in the Kuwaiti desert.jpg
Ky përdorues eleminon çdo shenjë vandalizmi.
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}


Crystal Clear device blockdevice.png

Në jetën reale...[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • {{Përdoruesi:Mr. Pseudo/UBX/biçikletë}}
Bike-icon.svg
Ky përdorues ka (ka patur) një biçikletë.
Athletics pictogram.svg
Ky përdorues vrapon nga një minimum prej 5 km deri në një maksimum prej 20 km në javë.
Hybrid Musical Key Signature.svg
Këtij përdoresi i pëlqen të dëgjojë muzikë klasike.
MeatSteakSmall.jpg Këtij përdoruesi i pëlqen mishi.
No Smoking.svg Ky përdorues nuk pi cigare.
:)
Ky përdorues është optimist.
:(
Ky përdorues është pesimist.
INTJ.jpg
Ky përdorues është INTJ.
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}
 • {{[[]]}}{{}}