Përdoruesi:Mr. Pseudo/UBX/jovegjetarian

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Eisbein-1.jpg
Ky përdorues nuk është vegjetarian, dhe është krenar, sepse e ka shumë qejf mishin...