Përdoruesi:Mr. Pseudo/UBX/hëna

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
FullMoon2010.jpg
Ky përdorues e kupton rëndësinë e Hënës dhe ka qejf ta vëzhgojë atë.