Përdoruesi:Mr. Pseudo/UBX/omgj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Genetic Manipulation.png

Ky përdorues "mbështet" inxhenierinë gjenetike të bimëve dhe kafshëve.