Përdoruesi:Mr. Pseudo/UBX/tëndryshëm

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ambox scales.svg Ky përdorues mendon se "pabarazia" është pasojë e njohurive dhe aftësive të ndryshme mes individëve.