Përdoruesi:Mr. Pseudo/rreth

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search


Cartella grigia.jpg
Wikignome.png
Rreth Meje
   
Anarcho-Gadsden flag.svg

Tungjatjeta!

Unë jam Mr. Pseudo, wikipedian, redaktor dhe administrator në wikin shqip.

Cfarë bëj?

Interesi im kryesor në wiki shqip është ekonomia dhe filozofia. Shpresoj të kem kohë të kujdesem për portalet përkatëse të ekonomisë dhe filozofisë. Gjithashtu kur jam rrotull, jam ndër përdoruesit më të angazhuar në luftën kundër vandalizmit.

Çfarë të bësh?

Stampa përshëndetje.

Ke nevojë për ndihmë? Më shkruaj...