Ne të gjallët

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ne të gjallët (We The Living) është një novelë e shkruar nga filozofja objektiviste ruso-amerikane Ayn Rand.[1]

Konspekti[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Përshtatje[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referime dhe shënime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Ayn Rand, “Ne të gjallët” një dashuri kundër së keqes totalitare - Shqiptarja, 1 shtator 2013 (Arkivuar)