Jump to content

Përdoruesi:Leutrim.P

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

- Në këtë moment Wikipedia shqip ka rreth 98.000 artikuj. Le ti arrijmë së bashku 100.000.

- Le të kemi një Wikipedia ku njerëzit mund të informohen mjaftueshëm për tema të ndryshme dhe të mos gjejnë faqe bosh, apo të mos i gjejnë fare.

- Nëse nuk jeni i regjistruar në platformë, sugjeroj të regjistrohesh që të kemi një vend komunikimi me ty siq është faqja jote e Diskutimit.

- Të mundohemi të përfshijmë sa më shumë të dhëna në sa më pak redaktime, që ndryshimet tona të aprovohen sa më parë nga kontrolluesit.

- I lus të gjithë kontribuesit të përmbahen nga gjuha e urrejtjes dhe fyerjet, kurse bashkëpunimin ta rrisim qdo ditë më shumë.

- Për qdo kontakt, konsultë, ankesë apo shqetësim në lidhje me mua, ju lutem drejtohuni te faqja ime e Diskutimit.

- Faleminderit që lexove artikullin tim. Suksese.

Përkthe artikuj që mungojnë:[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Përkthe artikuj fetarë që mungojnë:[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

-

Artikuj të temave të rëndësishme që duhen krijuar:

Forcat e Armatosura / Policia / Kushtetuta / Qeveria / Arsimi / Historia / Kultura / Feja e të gjitha vendeve të botës në artikuj të veqantë.

Dete, lumenjë, shpikje, profesione & teknologji..


Përditësuar më: 22.05.2024.