Të gjithë regjistrat

Jump to navigation Jump to search

Kjo faqe tregon një pamje të përmbledhur të regjistrave të ngarkimeve, grisjeve, mbrojtjeve, bllokimeve, dhe të veprimeve administrative. Mundeni të kufizoni informactionin sipas tipit të regjistrit, emrit të përdoruesit, si dhe faqes në çështje.

Regjistrat
  • 31 korrik 2021 19:23 Bora P diskuto kontributecreated faqe Ornela Ademi (Faqe e re: == Ornela Ademi == Ornela Ademi eshte nje shkencetare shqiptare, pergjegjese shkencore, menaxhere dhe drejtuese prane Agjencise Europiane te Barnave ([http://www.ema.europa.eu EMA]) ne Hollande. == Edukimi == Ornela Ademi ka mbaruar studimet e saj te larta ne Norvegji prane [http://www.oslomet.no Oslo Metropolitan University] ne degen e farmacise. Me pas ka kryer studimet master po ne degen e farmacise prane Universitetit te Oslo-s ([http://www.uio.no Universitete...) Etiketa: Përpunim pamor
  • 31 korrik 2021 16:31 Llogaria e përdoruesit Bora P diskuto kontribute u krijua.