Mesazhet e sistemit

Kjo është një listë e të gjitha faqeve në hapësirën MediaWiki:
Mesazhet e sistemit
Faqja e parëFaqja e mëparshmeFaqja tjetërFaqja e fundit
Emri Teksti i parazgjedhur
Teksti i tanishëshm
1movedto2 (diskuto) (Përkthe) moved [[$1]] to [[$2]]
1movedto2_redir (diskuto) (Përkthe) moved [[$1]] to [[$2]] over redirect
3d (diskuto) (Përkthe) 3D
3d-badge-text (diskuto) (Përkthe) 3D
3d-desc (diskuto) (Përkthe) Furnizon mbulim formatesh kartelash 3d
3d-nopatent (diskuto) (Përkthe) S’u përzgjodh gjë
3d-patent (diskuto) (Përkthe) Leje patentash:
3d-patents (diskuto) (Përkthe) -
3d-thumb-placeholder (diskuto) (Përkthe) Po ngarkohet miniaturë…
about (diskuto) (Përkthe) Për
aboutpage (diskuto) (Përkthe) Project:Rreth
aboutsite (diskuto) (Përkthe) Rreth {{SITENAME}}
Rreth {{SITENAME}}-s
abusefilter (diskuto) (Përkthe) Shpërdoro filtër menaxhmentin
Përshtatja e filtrit të abuzimit
abusefilter-accountreserved (diskuto) (Përkthe) Ky emër llogari është i rezervuar për përdorim nga ana e abuzimit filtri.
Ky emër i përdoruesit është rezervuar në filtrin e abuzimit.
abusefilter-action-block (diskuto) (Përkthe) Blloko
abusefilter-action-blockautopromote (diskuto) (Përkthe) Blloko autopromovimin
Blloko vetëpromovimet
abusefilter-action-degroup (diskuto) (Përkthe) Largo nga grupet
Hiq privilegjet
abusefilter-action-disallow (diskuto) (Përkthe) Refuzo
Ndalo
abusefilter-action-rangeblock (diskuto) (Përkthe) Varg-bllok
Blloko një gamë adresash IP
abusefilter-action-tag (diskuto) (Përkthe) Etiketo
Shënjo
abusefilter-action-throttle (diskuto) (Përkthe) Mbyll
Ngadalëso
abusefilter-action-warn (diskuto) (Përkthe) Paralajmëro
abusefilter-autopromote-blocked (diskuto) (Përkthe) Ky veprim është identifikuar automatikisht si i dëmshëm dhe është ndaluar. Përveç kësaj, si masë sigurie, disa privilegje të dhëna në mënyrë rutinore janë revokuar përkohësisht në llogarinë tuaj. Një përshkrim i shkurtër i rregullave të shpërdorimit që veprimet tuaja janë përputhur janë: $1
abusefilter-block-anon (diskuto) (Përkthe) Block anonymous users
abusefilter-block-talk (diskuto) (Përkthe) talk page blocked
abusefilter-block-user (diskuto) (Përkthe) block registered users
abusefilter-blockautopromotereason (diskuto) (Përkthe) Autopromotion automatically delayed by abuse filter. Rule description: $1
abusefilter-blocked-display (diskuto) (Përkthe) Ky veprim është identifikuar automatikisht si i dëmshëm, dhe ju keni qenë të penguar në ekzekutimin e tij. Në mënyrë për të mbrojtur {{SITENAME}} , emri i përdoruesit tuaj dhe të gjitha IP adresat e lidhura janë bllokuar nga redaktimi. Nëse kjo ka ndodhur në gabim, ju lutem kontaktoni administratorin. Një përshkrim i shkurtër i rregullave të shpërdorimit që veprimet tuaja janë përputhur janë: $1
abusefilter-blocked-domains-actions-header (diskuto) (Përkthe) Actions
abusefilter-blocked-domains-add-explanation (diskuto) (Përkthe) Here you can add a domain to the list of blocked domains.
abusefilter-blocked-domains-add-heading (diskuto) (Përkthe) Add a new blocked domain
abusefilter-blocked-domains-add-submit (diskuto) (Përkthe) Submit
abusefilter-blocked-domains-attempted (diskuto) (Përkthe) The text you wanted to publish was blocked by our filter. The following domain is blocked from being added: $1
abusefilter-blocked-domains-cannot-edit-directly (diskuto) (Përkthe) Create or modify what external domains are blocked from being linked must be done through [[Special:BlockedExternalDomains|the special page]].
abusefilter-blocked-domains-domain (diskuto) (Përkthe) Domain to block, such as wikipedia.org
abusefilter-blocked-domains-domain-added-comment (diskuto) (Përkthe) Add blocked external domain $1 with notes: $2
abusefilter-blocked-domains-domain-header (diskuto) (Përkthe) Domain
abusefilter-blocked-domains-domain-removed-comment (diskuto) (Përkthe) Remove blocked external domain $1 with notes: $2
abusefilter-blocked-domains-intro (diskuto) (Përkthe) External links matching this list will be blocked when added to a page. These domains are stored in [[MediaWiki:BlockedExternalDomains.json]].
abusefilter-blocked-domains-invalid-entry (diskuto) (Përkthe) Entry $1 in JSON is invalid - it should be an object with 'domain' and 'notes' fields only, both being strings
abusefilter-blocked-domains-json-error (diskuto) (Përkthe) JSON should be an array
abusefilter-blocked-domains-notes (diskuto) (Përkthe) Notes
abusefilter-blocked-domains-notes-header (diskuto) (Përkthe) Notes
abusefilter-blocked-domains-notif-body (diskuto) (Përkthe) You added a link to the domain <strong>$1</strong> which is forbidden from being used on this site. Please remove or replace it with a different URL.
abusefilter-blocked-domains-notif-review-link (diskuto) (Përkthe) Review link
abusefilter-blocked-domains-remove (diskuto) (Përkthe) remove
abusefilter-blocked-domains-remove-explanation-initial (diskuto) (Përkthe) On this page you can remove a blocked domain
abusefilter-blocked-domains-remove-reason (diskuto) (Përkthe) Reason
abusefilter-blocked-domains-remove-submit (diskuto) (Përkthe) Remove
abusefilter-blocked-domains-remove-title (diskuto) (Përkthe) Remove a blocked domain
Faqja e parëFaqja e mëparshmeFaqja tjetërFaqja e fundit