Dallime mes rishikimeve të "Diskutim:Vullnetarët shqiptarë në luftën civile spanjolle"

Jump to navigation Jump to search
v
(koment)
 
{{diskutim}}
==Mungese shquarse==
Sugjeroj zhvendosje te permbajtjes dhe "redirect" te ketij artikulli te [[Lufta civile spanjolle]]. Lista e vullnetareve nuk ka rendesi dhe shquarsi me vete. PoDo perishte keteekuivalente mundme tethurjen bejmee nje listeartikulli teme listen e vullnetareve muxhahedine qe shkuan ne konfliktin e Kosoves, apo te Shqiptareve qe luftuan me ISIS-in, po as ata s'kane shquarsi per kriteret e wikit. --[[Përdoruesi:1l2l3k|1l2l3k]] ([[Përdoruesi diskutim:1l2l3k|diskutimet]]) 28 qershor 2018 21:30 (CEST)

Menyja e lëvizjeve