Mesazhet e sistemit

Jump to navigation Jump to search
Kjo është një listë e të gjitha faqeve në hapësirën MediaWiki:
Mesazhet e sistemit
Faqja e parëFaqja e mëparshmeFaqja tjetërFaqja e fundit
Emri Teksti i parazgjedhur
Teksti i tanishëshm
1movedto2 (Diskuto) (Përkthe) moved [[$1]] to [[$2]]
1movedto2_redir (Diskuto) (Përkthe) moved [[$1]] to [[$2]] over redirect
3d (Diskuto) (Përkthe) 3d
3d-badge-text (Diskuto) (Përkthe) 3D
3d-desc (Diskuto) (Përkthe) Provides support for 3d file formats
3d-nopatent (Diskuto) (Përkthe) None selected
3d-patent (Diskuto) (Përkthe) Patent permissions:
3d-patents (Diskuto) (Përkthe) -
3d-thumb-placeholder (Diskuto) (Përkthe) Loading thumbnail...
about (Diskuto) (Përkthe) Për
aboutpage (Diskuto) (Përkthe) Project:Rreth
aboutsite (Diskuto) (Përkthe) Rreth {{SITENAME}}
Rreth {{SITENAME}}-s
abusefilter (Diskuto) (Përkthe) Shpërdoron filter konfigurimin
Përshtatja e filtrit të abuzimit
abusefilter-accountreserved (Diskuto) (Përkthe) Ky emër llogari është i rezervuar për përdorim nga ana e abuzimit filtri.
Ky emër i përdoruesit është rezervuar në filtrin e abuzimit.
abusefilter-action-block (Diskuto) (Përkthe) Blloko
abusefilter-action-blockautopromote (Diskuto) (Përkthe) Blloko autopromovimin
Blloko vetëpromovimet
abusefilter-action-degroup (Diskuto) (Përkthe) Largo nga grupet
Hiq privilegjet
abusefilter-action-disallow (Diskuto) (Përkthe) Refuzo
Ndalo
abusefilter-action-rangeblock (Diskuto) (Përkthe) Varg-bllok
Blloko një gamë adresash IP
abusefilter-action-tag (Diskuto) (Përkthe) Etiketo
Shënjo
abusefilter-action-throttle (Diskuto) (Përkthe) Mbyll
Ngadalëso
abusefilter-action-warn (Diskuto) (Përkthe) Paralajmëro
abusefilter-autopromote-blocked (Diskuto) (Përkthe) Ky veprim është identifikuar automatikisht si i dëmshëm dhe është ndaluar. Përveç kësaj, si masë sigurie, disa privilegje të dhëna në mënyrë rutinore janë revokuar përkohësisht në llogarinë tuaj. Një përshkrim i shkurtër i rregullave të shpërdorimit që veprimet tuaja janë përputhur janë: $1
<div style="background-color: #fafafd; border: 1px solid #ccc;; padding: 10px;"> <div style="text-align: center;">[[Skeda:Stop hand nuvola alternate.svg|px=30|link=]] '''Ky veprim nuk u zbatua!'''</div> Ky veprim u identifikua si veprim i dëmshëm nga filtri i abuzimit dhe për pasojë nuk u zbatua. Llogaria juaj është bllokuar përkohësisht nga ekzekutimi i disa veprime të caktuara. Rregullat e shkelura: $1 </div>
abusefilter-block-anon (Diskuto) (Përkthe) Block anonymous users
abusefilter-block-talk (Diskuto) (Përkthe) talk page blocked
abusefilter-block-user (Diskuto) (Përkthe) block registered users
abusefilter-blocked-display (Diskuto) (Përkthe) Ky veprim është identifikuar automatikisht si i dëmshëm, dhe ju keni qenë të penguar në ekzekutimin e tij. Në mënyrë për të mbrojtur {{SITENAME}} , emri i përdoruesit tuaj dhe të gjitha IP adresat e lidhura janë bllokuar nga redaktimi. Nëse kjo ka ndodhur në gabim, ju lutem kontaktoni administratorin. Një përshkrim i shkurtër i rregullave të shpërdorimit që veprimet tuaja janë përputhur janë: $1
abusefilter-blocker (Diskuto) (Përkthe) Abuse filtër
Filtër redaktimesh
abusefilter-blockreason (Diskuto) (Përkthe) të e bllokuara automatikisht nga abuzimi me filtër rregull:.! XAU prej Përshkrim përkojnë $1
abusefilter-changeslist-examine (Diskuto) (Përkthe) ekzamino
Kontrollo
abusefilter-degrouped (Diskuto) (Përkthe) Ky veprim është identifikuar automatikisht si i dëmshëm. Si pasojë, ai ka qenë i ndaluar, dhe me që llogaria juaj është dyshuar për të qenë e kompromentuar, të gjitha të drejtat janë revokuar. Nëse besoni se kjo ka qenë një gabim, ju lutem kontaktoni një burokrat me shpjegimim e këtij veprimi, dhe të drejtat tuaja mund të rikthehen. Një përshkrim i shkurtër i rregullave të shpërdorimit që veprimet tuaja janë përputhur janë: $1
abusefilter-degroupreason (Diskuto) (Përkthe) Të drejtat e hequra automatikisht nga filtër shpërdoruesi. Përshkrimi i rregullit: $1
abusefilter-deleted (Diskuto) (Përkthe) E Fshirë
U fshi
abusefilter-desc (Diskuto) (Përkthe) Zbaton automatikisht deduktimin e redaktimeve
abusefilter-diff-backhistory (Diskuto) (Përkthe) Back to filter history
abusefilter-diff-info (Diskuto) (Përkthe) Informata bazë
Informacione themelore
abusefilter-diff-invalid (Diskuto) (Përkthe) Unable to fetch the requested versions
abusefilter-diff-item (Diskuto) (Përkthe) Artikulli
abusefilter-diff-next (Diskuto) (Përkthe) Newer change
abusefilter-diff-pattern (Diskuto) (Përkthe) Filter conditions
abusefilter-diff-prev (Diskuto) (Përkthe) Older change
abusefilter-diff-title (Diskuto) (Përkthe) Differences between versions
abusefilter-diff-version (Diskuto) (Përkthe) Version from $1 {{GENDER:$3|by}} $2
abusefilter-disabled (Diskuto) (Përkthe) I Çaktivizuar
abusefilter-disallowed (Diskuto) (Përkthe) Ky veprim është identifikuar automatikisht si i dëmshëm, dhe për këtë arsye i ndaluar. Nëse besoni se redaktimi i juaj të jetë konstruktiv, ju lutem informoni administratorin se çfarë ishit duke tentuar të bënit. Një përshkrim i shkurtër i rregullave të shpërdorimit që veprimet tuaja janë përputhur janë: $1
abusefilter-edit (Diskuto) (Përkthe) Editing abuse filter
abusefilter-edit-action-block (Diskuto) (Përkthe) Blloko përdoruesin dhe / ose IP adresën nga redaktimi
abusefilter-edit-action-blockautopromote (Diskuto) (Përkthe) Anulo statusin e autoconfirmimit të përdoruesit
abusefilter-edit-action-blocktalk (Diskuto) (Përkthe) Block the user and/or IP address from editing their own talk page
abusefilter-edit-action-degroup (Diskuto) (Përkthe) Hiq përdoruesin nga të gjitha grupet e privilegjuara
Faqja e parëFaqja e mëparshmeFaqja tjetërFaqja e fundit