Spyware

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Spyware është një term për te gjithë ata programe që kane mundësi te mbledhein dhe ti transmetojnë informatat nga kompjuteri ku janë të instaluar. Qofshin ato informata mbi konfiguracionin e kompjuterit apo adresës ne internet, poashtu edhe informatat private.