Ky është një artikull i mirë. Shtyp këtu për më shumë informacion.
Page protected

Stampa:Artikull i mirë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo stampë vendos një yll (Good article star 2.svg) në cepin e lartë të djathtë të një artikulli për të treguar që është një artikull i mirë në Wikipedia.

Udhëzuesi i stampës[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko]
Kopjoni këtë tekst burimor dhe e vendosni në fund të artikullit me të dhënat e plotësuara:

{{Artikull i mirë|dita = |muaj = |viti = }}

Shëmbull:

Silverwiki 2.png
Artikull i mirë është një artikull i mirë. Artikujt e mirë gëzojnë një shtjellim të pëlqyeshëm të temës me paanësi, burime të shumta serioze dhe një formatim të saktë nga ana teknike në lidhje me kategoritë, lidhjet e materialet multimediale. Artikulli u cilësua si i mirë më DD mm VVVV.
Nëse mund ta përmirësoni më tepër artikullin, ju lutemi, merrni guximin dhe kontribuoni.