Ky është një artikull i përkryer. Kliko këtu për më shumë informacione.

Stampa:Artikull i përkryer

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo stampë vendos një yll (Cscr-featured.svg) në cepin e lartë të djathtë të një artikulli për të treguar që është një artikull i përkryer në Wikipedia.

[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko ] Documentation icon Dokumentacioni i stampës
Kopjoni këtë tekst burimor dhe e vendosni në fund të artikullit me të dhënat e plotësuara:

{{Artikull i përkryer|dita = |muaj = |viti = }}

Shembull:

Goldenwiki 2.png
Artikull i përkryer është një artikull i përkryer. Artikujt e përkryer gëzojnë një shtjellim shterrues të temës me paanësi, pa u zgjatur më shumë seç duhet e pa u bërë monotonë, burime të formatuara mirë për të mbështetur çdo informacion që përfshihet në to dhe një formatim të drejtë të tekstit e detajeve teknike si kategoritë, lidhjet e materialet multimediale. Artikulli u cilësua si i përkryer më DD mm VVVV.
Nëse mund ta përmirësoni më tepër artikullin, ju lutemi, merrni guximin dhe kontribuoni.