Stampa:Bashkëpunimi i javës/2021/14/Qëllimi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

sh·d·r

Article Collaboration and Improvement Drive.svg
Qëllimi i javës është të shkruhen dhe të rishikohen sa më shumë artikuj për Pashkën. Në prag të kësaj dite, ju mund të shkruani, përmirësoni e shtoni informacion për këtë festë të rëndësishme për të krishterët katolikë e ortodoksë. Edhe ju mund të sugjeroni artikuj.

sh·d·r

Article Collaboration and Improvement Drive.svg
Qëllimi i javës është të shkruhen dhe të rishikohen sa më shumë artikuj për kafshët që ne të gjithë i shohim në dokumentarë shkencorë apo në kopshte zoologjike. Le ta pasurojmë Wikipedian në shqipe për llojet e ndryshme kafshësh që i kemi në zemër natë e ditë. Edhe ju mund të sugjeroni artikuj.