Stampa:Bashkëpunimi i javës/2021/39/Qëllimi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

sh·d·r

Article Collaboration and Improvement Drive.svg
Qëllimi i javës është të shkruhen dhe të rishikohen sa më shumë artikuj rreth Ditës Evropiane të Gjuhëve. Kjo ditë paraqet një rëndësi të madhe për të promovuar gjuhët dhe kulturën që ato përcjellin jo vetëm në Evropë, por edhe më gjerë. Le ta kremtojmë këtë ditë duke përkthyer e përmirësuar artikuj për larminë e gjuhëve. Edhe ju mund të sugjeroni artikuj.

sh·d·r

Article Collaboration and Improvement Drive.svg
Qëllimi i javës është të shkruhen dhe të rishikohen sa më shumë artikuj për kafshët që ne të gjithë i shohim në dokumentarë shkencorë apo në kopshte zoologjike. Le ta pasurojmë Wikipedia-n në shqipe për llojet e ndryshme kafshësh që i kemi në zemër natë e ditë. Edhe ju mund të sugjeroni artikuj.