Jump to content

Stampa:Bookcover

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Kjo foto është pamje e një kopertine dhe e drejta e autorit sipas të gjitha gjasave i takon artistit i cili e ka bërë atë ose botuesit të librit. Besohet se përdorimi me rezolucio të vogël i figurave të kopertinave:
  • për të ilustruar një artikull mbi librin në fjalë
  • Wikipedia në gjuhën shqipe, vendosur në serverë në Shtetet e Bashkuara nga Fondacioni jo profitabil Wikimedia,

kualifikohet si përdorim i ndershëm nën Ligjin e Shteteve të Bashkuara për të drejtat e autorit. Përdorim tjetër i kësaj figure, në Wikipedia ose gjëtej, mund të jetë shkelje e të drejtave të autorit. Shih Wikipedia:Përdorim i ndershëm për më shumë informata.

Për ngarkuesin: ju lutemi vendosni përshkrim të detajuar për përdorim të ndershëm për çdo përdorim ashtu siç është përshkruar tek Wikipedia:Faqja e përshkrimit të figurave, gjithashtu vendosni burimin e kësaj skede dhe detaje mbi të drejtat e autorit. Ju lutemi në përshkrimin tuaj vendosni informata edhe mbi edicionin e librit (botuesi, realizuesi & viti i botimit) të cilin e keni përdorur gjithashtu cekni çdo artist që ka marr pjesë në realizimin e kopertinës nëse ka të tillë edicioni në fjalë.