Stampa:Commons

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Për sintaksën dhe përdorimin e stampës shih:
1.) faqen e diskutimeve, ose ...
2.) forma të tjera të ngjashme të përdorimit.
Shiko edhe: Stampa:Commonskat & Stampa:Commonsart