Stampa:Ditëlindja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

({{{year}}}-Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "{" pikësimi-{{{day}}})1 Janar, 1900

Udhëzuesi i stampës[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko]

Ditëlindja[Redakto nëpërmjet kodit]

Kjo stampë pranon të dhëna në formatin DMY ose DMV (dita/muaji/viti).
{{Ditëlindja|DITA|MUAJI|VITI}}
{{Ditëlindja|25|7|2014}} do të jap (2014-07-25)25 Korrik, 2014

Shembuj[Redakto nëpërmjet kodit]

{{Ditëlindja|2|4|1993|df=yes}} returns "(1993-04-02)2 Prill 1993"
{{Ditëlindja|2|4|1993|mf=yes}} returns "(1993-04-02)2 Prill, 1993"
{{Ditëlindja|2|4|1993}} returns "(1993-04-02)2 Prill, 1993"
{{Ditëlindja|24|2|1993|df=yes}} returns "(1993-02-24)24 Shkurt 1993"
{{Ditëlindja|24|2|1993|mf=yes}} returns "(1993-02-24)24 Shkurt, 1993"
{{Ditëlindja|24|2|1993}} returns "(1993-02-24)24 Shkurt, 1993"

Ditëlindja dhe mosha[Redakto nëpërmjet kodit]

Kjo stampë pranon të dhëna në formatin DMY ose DMV (dita/muaji/viti).
{{Ditëlindja dhe mosha|DITA|MUAJI|VITI}}
{{Ditëlindja dhe mosha|25|7|2014}} do të jap (2014-07-25) 25 Korrik, 2014 (7 vjeç)

Shembuj[Redakto nëpërmjet kodit]

{{Ditëlindja dhe mosha|2|4|1993|df=yes}} returns " (1993-04-02) 2 Prill 1993 (29 vjeç)"
{{Ditëlindja dhe mosha|2|4|1993|mf=yes}} returns " (1993-04-02) 2 Prill, 1993 (29 vjeç)"
{{Ditëlindja dhe mosha|2|4|1993}} returns " (1993-04-02) 2 Prill, 1993 (29 vjeç)"
{{Ditëlindja dhe mosha|24|2|1993|df=yes}} returns " (1993-02-24) 24 Shkurt 1993 (29 vjeç)"
{{Ditëlindja dhe mosha|24|2|1993|mf=yes}} returns " (1993-02-24) 24 Shkurt, 1993 (29 vjeç)"
{{Ditëlindja dhe mosha|24|2|1993}} returns " (1993-02-24) 24 Shkurt, 1993 (29 vjeç)"

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]