Jump to content

Stampa:Familje

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Familje
{{{crest}}}
{{{caption}}}
Grupi etnik {{{Grupi etnik}}}
Rajoni i tanishëm {{{rajoni}}}
Informacione
Gërmëzimet_e_hershme {{{format_e_hershme}}}
Vendi i origjinës {{{origjina}}}
Anëtarë të shquar {{{anëtarët}}}
Familje të lidhura {{{familjetëtjera}}}
Veçantitë {{{veçantitë}}}
Traditat {{{traditat}}}
Pronat {{{pronat}}}
Origjina dhe kuptimi i emrit {{{kuptimi}}}

Template:Infobox family can be used for both real and fictional families. Note that information which is not applicable to the family should be left blank.

{{Familje
| colour    = powderblue
| emri     =
| crest     = 
| caption    = 
| Grupi etnik  = 
| rajoni    = 
| format_e_hershme  = 
| origjina   =
| anëtarët   =
| familjetëtjera= 
| veçantitë   = 
| traditat   = 
| pronat    = 
| kuptimi    = 
| shënime    = 
}}


Kjo stampë ka një përdorim të madh.
Nëse bëni ndonjë ndryshim, kthejeni shpejt pasi mund të përfundojë në një numër të madh faqesh. Për çdo ndryshim kontaktoni me ndonjë administrator. Experimentet duhen bërë më parë në livadhin e caktuar.