Jump to content

Stampa:GeoTemplate

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
{title}
Koordinatat
WGS84 {latdegabs}° {latminint}′ {latsecdec}″ {latNS}, {londegabs}° {lonminint}′ {lonsecdec}″ {lonEW}
{latdegdec}°, {londegdec}°
UTM {utmzone} {utmeasting} {utmnorthing}
Objekt
Lloji {type} Rajoni {region} Shkalla ± 1:{scale}
Artikulli
Të gjitha koordinatat…
bei OSM, Google, Bing
…artikuj të lidhur…
bei OSM, Google, Bing
Umkreis: 5, 10, 20, 50, 100, 250 km
Shiko lokacionin në Google Maps ose në OpenStreetMap ose zgjidh një nga shërbimet e listuara më poshtë:

Shërbimet globale

[Redakto nëpërmjet kodit]
Logo Shërbimi Harta Nga sateliti Topografike Tjetër
Google Maps Harta Satelitore Hibride Relievi
Bing Maps Harta Ajrore Hibride Syri i Shqiponjës
Yahoo Maps Harta Satelitore Hibride
OpenStreetMaps Harta Harta të tjera OSM
Shërbimi Shënime
ACME Mapper ACME Mapper harta të mundësuara nga Google Maps
Blue Marble Navigator Imazhe të Tokës fotografuar gjatë natës
Flash Earth Imazhe ajrore të Tokës mundësuar nga Bing ghe Yahoo. Nevojitet Flash.
GeaBios Imazhe satelitore dhe harta. (Adobe Flash)
Geody Motor kërkimi gjeohapsinor. Referime edhe për lokacione jashtë-Tokësore.
GeoNames Harta të mundësuara nga Google me artikujt e Wikipedias në anglisht të mbivendosur.
GPS Visualizer Nuk hapet harta direkt, por mund të plotësohen një sërë opsionesh.
Nokia Maps Përveç hartës së thjeshtë mund të përdorni edhe posionin Satellite, Terrain dhe 3D.
MapQuest Përveç hartës ofrohen edhe shumë opsione për udhëtarët.
Maps-For-Free Kombinime hartash nga Google dhe OSM.
MapTech Harta të vjetra topografike.
Programe të jashtme
Norkart Hape Më parë duhet të keni të instaluar Globin Virtual. (Shkarkoje)
Google earth Hape Shiko shtresën e artikujve të Wikipedias shqip Shiko shtresën me foto


Shiko listën e plotë të shërbimeve rajonale

Artikujt në Wikipedia

[Redakto nëpërmjet kodit]
Aspekti Lidhja Përgatitur nga Freskim i përllogaritur
Artikuj në gjerësi/gjatësi specifike [[Latitude {latdegabs} degrees {latNS}|Latitude {latdegabs}° {latNS}]] dhe [[Longitude {londegabs} degrees {lonEW}|Longitude {londegabs}° {lonEW}]]
Të gjitha koordinatat në {pagename} Google Maps, Kërko tani në Maps Para gati në kohë reale
Shtresa WikiMiniAtlas Dschwen 1-2 per week (as of May 2009)
Shtresa Google Maps Shtresa July 2008 (as of Feb 2009)
Shtresa Google Maps Geonames Dec 2007 (as of Feb 2009)
Shtresa Google Maps Wikipedia-World 6 per year (as of Oct 2010)
Shtresa OpenStreetMap Wikipedia-World 6 per year (as of Oct 2010)
Shtresa Kërko tani në Maps Virtual Earth Feb 2008 (as of Feb 2009)
Shtresa Multimap Multimap July 2008 (as of Feb 2009)
Tabela e koordinatave 5, 10, 20, 50, 100, or 250 km larg Wikipedia-World 6 per year (as of Oct 2010)
Tabela e koordinatave 5, 10, 20, 50, 100, or 250 km away Dispenser Çdo ditë 07:00 UTC
Tabela e koordinatave Geonames Geonames Dhjetor 2007 (as of Feb 2009)

Informata të tjera

[Redakto nëpërmjet kodit]
Shërbimi Aspekti
Geocaching.com Near by locations
GlobalGuide.org View land use
NASA Weather Weather satellite images
ExploreOurPla.net Weather information, NASA + METAR (Airport)
Megalithic Portal Prehistoric Sites, nearby
World Time Engine Timezone
Ex :: Natura Sunrise and sunset
www.sunrisesunset.com Sunrise, Sunset, Twilight, and Moon
Geody Info
Heavens-Above.Com Satellite/Planet Spotter
Echolink Nearest gateway for amateur radio VoIP network
Findu.com APRS stations
ham.darc.de/echolink Repeaters on DL3EL database
Degree Confluence Project Info
OpenPisteMap Skiing slopes
Great Circle Mapper Nearby Airports
GeoHack Antipodes