Stampa:Harta Antarktida

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Harta politiko-administrative
Skeda:Antarctica location map.svg
Harta fizike
Skeda:Antarctica relief location map.jpg


Kjo stampë përmban të dhëna koordinative nga Antarktidë. Këto të dhëna mund të shfrytëzohen përmes stampave {{Harta}} dhe {{Koord}}.

Të dhëna specifike[Redakto nëpërmjet kodit]

Vendodhja (Antarktidë)
emri Antarktidë
x 50 + 5/3 * (90+{{{2}}}) * sin( pi / 180 *{{{3}}})
y 50 - 5/3 * (90+{{{2}}}) * cos( pi / 180 *{{{3}}})

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]