Stampa:Harta Kina

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë


Harta politiko-administrative
Skeda:China edcp location map.svg
Harta fizike
Skeda:China edcp relief location map.jpg


Kjo stampë përmban të dhëna koordinative nga Kina. Këto të dhëna mund të shfrytëzohen përmes stampave {{Harta}} dhe {{Koord}}.

Të dhëna specifike[Redakto nëpërmjet kodit]

Vendodhja (Kina)
emri Kina
x 50.0 + 116.80932603407057 * ((1.9996655301850468-(latitude* pi / 180)) * sin(0.5867115434267053 * (longitude - 104) * pi / 180))
y 50.0 + 1.256383 * 116.80932603407057 * 0.02641006622571962 - 1.256383 * 116.80932603407057 * (1.3713469994670882 - (1.9996655301850468 -(latitude * pi / 180)) * cos(0.5867115434267053 * (longitude - 104) * pi / 180))

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]