Stampa:Harta ShBA2

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Harta politiko-administrative
Skeda:Usa_edcp_location map.svg
Harta fizike
Skeda:Usa_edcp_relief_location_map.png


Kjo stampë përmban të dhëna koordinative nga ShBA. Këto të dhëna mund të shfrytëzohen përmes stampave {{Harta}} dhe {{Koord}}.

Të dhëna specifike[Redakto nëpërmjet kodit]

Vendodhja (ShBA)
emri ShBA
x 50.0 + 124.03149777329222 * ((1.9694462586094064-({{{2}}}* pi / 180)) * sin(0.6010514667026994 * ({{{3}}} + 96) * pi / 180))
y 50.0 + 1.6155950752393982 * 124.03149777329222 * 0.02613325650382181 - 1.6155950752393982 * 124.03149777329222 * (1.3236744353715044 - (1.9694462586094064 - ({{{2}}} * pi / 180)) * cos(0.6010514667026994 * ({{{3}}} + 96) * pi / 180))

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]