Stampa:Imbox

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Prej Wikipedia. Leje për kopjim, shpërndarje dhe/ose për ta ndryshuar këtë dokument sipas kushteve të GNU Free Documentation License, Versioni 1.2 ose cilitdo version të mëvonshëm botuar nga Free Software Foundation; pa Invariant Sections, pa Front-Cover Texts, dhe pa Back-Cover Texts. Një kopje e kësaj license është përfshirë në seksionin e titulluar"Text of the GNU Free Documentation License". Në varësi të disclaimers.

[krijo] Documentation icon Dokumentacioni i stampës