Stampa:Infobox SportClub

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Merge-arrows.svg
Ndihmoni që kjo pjesë dhe pjesa Stampa:Infobox klub futbolli të bashkohen në një stampë të vetëm.
 Nëse ju dëshironi të plotësoni formularin për një skuadër (pshm. futbolli), atëhere ju mjafton  
 të kopjoni tekstin e mëposhtëm dhe ta përpunoni atë me një tekst-editor. Pas kësaj mund të hapni 
 një faqe të re me emrin e ekipit që ju do prezantoni, dhe të mbyllni këtë faqe pa kryer asnjë 
 lloj ndryshimi në të.
{{Infobox SportClub
|EMRI-ZYRTAR = Emri zyrtar i klubit
|FIGURA-CLUB = Stema ose emblema e klubit
|DATA-TH = Dita Muaji |VITI-TH = Viti i themelimit të klubit
|EMRI-KRYETARI = Kryetari i klubit 
|EMRI-MENEXHERI = Menaxheri i klubit
|NR-ANETAR = Numri i anëtarëve të klubit 
|DATA-AN = Dita Muaji |VITI-AN = Viti i numërimit të anëtarëve
|NGJYRA-CLUB = Ngjyrat e klubit 
|RRUGA = Emri i rrugës
|KP = Kodi postar (numri drejtues postar)
|VENDI = Emri i qytetit apo fshatit
|TELEFON = Numri i telefonit
|FAX = Numri i telefaksit 
|MAILTO = Adresa E-mail 
|WEB1 = Faqja zyrtare e internetit
|WEB2 = Faqja e tifozave 
|KATEGORIA = Ne çfarë kategorie ndodhet skuadra
|STADIUMI = Stadiumi ku stërvitet skuadra
|KAPACITETI = Kapaciteti i stadiumit
|DREJTORI = Drejtor reparti 
|SHEFI = Shefi i stërvitjeve 
|SUKSESET = Sukseset e skuadrës (kupat e kampionateve)
|SEZONI = Sezoni sportiv 
|KLASIFIKIMI = Klasifikimi në sezonin aktual
}}