Stampa:Infobox instrument/Klasifikimi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shënim

Ky stampë është një detaj implementimi, duke përmbledhur lidhjen e klasifikimit që përdorim për stampën e tij mëmë. Ai ka një parametër të vetëm pa emër dhe zgjerohet në një lidhje që korrespondon me klasifikimin e specifikuar.