Stampa:Infobox nenpunesi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

No description.

Template parameters

ParameterDescriptionTypeStatus
emri i partisëemri i partisë

no description

Unknownoptional
emri shqipemri shqip

no description

Unknownoptional
emri origjinalemri origjinal

no description

Unknownoptional
colorcodecolorcode

no description

Unknownoptional
kodi i ngjyrëskodi i ngjyrës

no description

Unknownoptional
logo i partisëlogo i partisë

no description

Unknownoptional
logologo

no description

Unknownoptional
fusnotafusnota

no description

Unknownoptional
kodi ngjyrëskodi ngjyrës

no description

Unknownoptional
KandidatëKandidatë

no description

Unknownoptional
PolitikanPolitikan

no description

Unknownoptional
Nënpunës civilNënpunës civil

no description

Unknownoptional
Minister i mbrojtjesMinister i mbrojtjes

no description

Unknownoptional
PresidentPresident

no description

Unknownoptional
Zëvendës presidentZëvendës president

no description

Unknownoptional
Zonja e parëZonja e parë

no description

Unknownoptional
KryeministerKryeminister

no description

Unknownoptional
Kryetar i parlamentitKryetar i parlamentit

no description

Unknownoptional
Zëvendëskryeminister i parëZëvendëskryeminister i parë

no description

Unknownoptional
ZëvendëskryeministerZëvendëskryeminister

no description

Unknownoptional
MinisterMinister

no description

Unknownoptional
GovernatorGovernator

no description

Unknownoptional
Kryetari i bashkësisëKryetari i bashkësisë

no description

Unknownoptional
GjygjtarGjygjtar

no description

Unknownoptional
KryetarKryetar

no description

Unknownoptional
PërfaqësuesPërfaqësues

no description

Unknownoptional
Sekretari i përgjithshëmSekretari i përgjithshëm

no description

Unknownoptional
SenatorSenator

no description

Unknownoptional
Përfaqësues shtetërorPërfaqësues shtetëror

no description

Unknownoptional
Emri dhe mbiemriEmri dhe mbiemri

no description

Unknownoptional
Emri i lindjesEmri i lindjes

no description

Unknownoptional
FotoFoto

no description

Unknownoptional

no description

Unknownoptional
TitullTitull

no description

Unknownoptional
UrdhërUrdhër

no description

Unknownoptional
ZyreZyre

no description

Unknownoptional
SovranSovran

no description

Unknownoptional
UlëseUlëse

no description

Unknownoptional
Grup parlamentarGrup parlamentar

no description

Unknownoptional
ShumicëShumicë

no description

Unknownoptional
ParaardhësParaardhës

no description

Unknownoptional
PasuesPasues

no description

Unknownoptional
Zyre2Zyre2

no description

Unknownoptional
President2President2

no description

Unknownoptional
Grup parlamentar2Grup parlamentar2

no description

Unknownoptional
Paraardhës2Paraardhës2

no description

Unknownoptional
PakicëPakicë

no description

Unknownoptional