Stampa:Islanda-cung

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Documentation icon Dokumentacioni i stampës
Stub hierarchy

Rreth kësaj stampe

Kjo stampë përdoret për të identifikuar një cung nga stub në lidhje me Islandën. Stampa përdor {{asbox}}, e cila është një stampë-meta projektuar për të lehtësuar procesin e krijimit dhe mirëmbajtjes së stampës cung.

Përdorim

Shtypja e {{Islanda-cung}} prodhon mesazhin e treguar në fillim të artikullit, dhe shton artikullin në kategorinë:

Informacion i pergjithshem

Kjo është një stampë cung. Një pëshkrim më i gjërë për këto lloj stampash është në vazhdim; për më shum detaje mund të lexoni Wikipedia:Cung.

Çfarë është cung?[Redakto nëpërmjet kodit]

Një faqe cung përmban vetëm disa fjalë e cila është shumë pak për të paraqitur një artikull enciklopedik të një subjekti.

Si identifikohet një faqe cung?[Redakto nëpërmjet kodit]

  • Nëse është e mundur, përpiquni të gjeni stampën cung më të përshtatshme për artikullin.
  • Nëse është e nevojshme mund të përdoren më shumë se një stampë cung (maksimumi katër) në të njëjtin artikull.
  • Vendosni stampën cung në fund të artikullit, pas seksionit "Lidhjet e jashtme", çdo shabllon navigimi, dhe etiketave të kategorive.

Më shumë info[Redakto nëpërmjet kodit]

Më shumë informacione mund të lexoni në:

Shih edhe[Redakto nëpërmjet kodit]