Stampa:Kartela/Rresht opsional i përzier

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko ] Documentation icon Dokumentacioni i stampës
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:Kartela.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

{{Kartela/Fillim}}
{{Kartela/Rresht opsional i përzier|Emri i fushës|Parametri lansues|Vlera e fushës|Vlera width kolona e majtë|Vlera colspan kolona e djathtë}}
{{Kartela/Fund}}

Shembuj[Redakto nëpërmjet kodit]

Shembull i thjeshtë[Redakto nëpërmjet kodit]

Shteti Vlera e {{{shteti}}}
{{Kartela/Fillim}}
{{Kartela/Rresht opsional i përzier|Shteti|{{{shteti|}}}}}
{{Kartela/Fund}}


Shembull në një stampë[Redakto nëpërmjet kodit]

{{Kartela/Fillim}}
{{Kartela/Rresht opsional i përzier
 | Shteti | {{{shteti|}}}
}}
{{Kartela/Fund}}


Shembull me formatimin e rezultatit[Redakto nëpërmjet kodit]

{{Kartela/Fillim}}
{{Kartela/Rresht opsional i përzier
 | Pesha | {{{pesha|}}} | {{njësi|{{{pesha}}}|kg}}
}}
{{Kartela/Fund}}