Stampa:Kartela/Titull me ikonë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
< Stampa:Kartela
Jump to navigation Jump to search
Udhëzuesi i stampës[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko]

Kjo stampë mundëson realizimin e një kartele V2 përmes tullave. Tulla {{Kartela/Titull me ikonë}} përdoret për të shtuar një titull dhe piktogram sipas dëshires në pjesën e sipërme të një kartele.

Sintaksa[Redakto nëpërmjet kodit]

Kopjoni dhe ngjitni këtë në faqen e një modeli te kartelës.

{{Kartela/Fillim}}
{{Kartela/Titull me ikonë|titulli|ngjyra e sfondit|ikona|Ngjyra e tekstit|Vlera colspan}}
{{Kartela/Fund}}

Parametrat[Redakto nëpërmjet kodit]

 • Parametri 1 : Përdoret për t'i shtuar një titull kartelës si përshembull:
  {{Kartela/Titull me ikonë|Titulli juaj këtu...}}
 • Parametri 2 : Përdoret për të modifikuar ngjyrën e sfondit të titullit të kartelës si përshembull :
  {{Kartela/Titull me ikonë|Titulli juaj këtu...|80B0E0}}
  E parazgjedhur ngjyra e sfondit është gri, #E1E1E1.
 • Parametri 3 : Përdoret për të shtuar një piktogram (imazh të vogël) në kokë të kartelës afër titullit si përshembull:
  {{Kartela/Titull me ikonë|Titulli juaj këtu...|80B0E0|Icone.svg}}
 • Parametri 4 : Përdoret për të modifikuar ngjyrën e tekstit të titullit të kartelës si përshembull:
  {{Kartela/Titull me ikonë|Titulli juaj këtu...|80B0E0|Icone.svg|FFFFFF}}
  E parazgjedhur ngjyra e tekstit është e zezë, #000000.
 • Parametrei 5 : Përdoret për të modifikuar vlerën colspan të titullit, si përshembull :
  {{Kartela/Titull me ikonë|Titulli juaj këtu...|80B0E0|Icone.svg|FFFFFF|3}}
  E parazgjedhur vlera colspan është 2.
 • nuk ka link : Për ikonat që ndodhen në domenin publik, kjo mundëson që mos të ketë lidhje drejt skedës. Shembull :
  {{Kartela/Titull me ikonë|Titulli juaj këtu...|80B0E0|Icone.svg|nuk ka link=1}}
  Një vlerë çfarëdo lloji çaktivizon lidhjen.
 • ikonë alternative : Përdoret për të shtuar një alternativë të shkurtër teksti ikonës. Ai tekst duhet të jetë i shkurtër dhe minimalist. Nëse nuk ka lidhje (nuk ka link=1), nuk duhet të shktohet tekst alternativ. Shembull :
  {{Kartela/Titull me ikonë|Titulli juaj këtu...|80B0E0|Icone.svg|ikonë alternative=ikona e dëgjuesit}}

Shembuj[Redakto nëpërmjet kodit]

Shembull i thjeshtë[Redakto nëpërmjet kodit]

Titulli juaj këtu
{{#if:1
{{Kartela/Fillim}}
{{Kartela/Titull me ikonë|Titulli juaj këtu||45 rpm record.png|nuk ka link=1}}
{{Kartela/Fund}}

Shembull në një stampë[Redakto nëpërmjet kodit]

Kartela/Titull me ikonë
{{#if:
{{Kartela/Fillim}}
{{Kartela/Titull me ikonë
 | {{{emri|{{PAGENAME}}}}}|80B0E0|Nuvola devices ipod.png
 | ikonë alternative = ikona e një ipodi
}}
{{Kartela/Fund}}

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]