Stampa:Kategoria

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Artikulli kryesor për këtë kategori është Kategoria.
Përdorimi

Shembujt:

{{Kategoria}} do të marrë emrin e kategorisë në të cilën gjindet dhe do ta vendos në lidhjen për artikullin kryesor. Psh. kategoria Ulqini.
{{Kategoria|Emri i artikullit}} përdoret në rast se emri i kategorisë është i ndryshëm me emrin e artikullit kryesor. Psh. kategoria Shqipëri ndërsa artikulli kryesor është Shqipëria.