Stampa:Kryesor

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: [[{{{1}}}|{{{1}}}]].
Nuvola mimetypes file locked.png Kjo stampë u mbrojt për të ruajtur kualitetin e arritur deri tani kundra vandalizmit apo redaktimeve të pakualifikuara.
Për të përpunuar tekstin e stampës mund t'i bëni një kërkesë përdoruesve që disponojnë të drejtat e nevojshme.
[shiko] [redakto]Template-info.svg Dokumentimi i stampës


When Wikipedia articles become too large, subarticles are usually created. This template is used to mark the section of the "Main" article that was separated to add a link to the new article. It should not be used at the top of an article to link to its parent topic. Such links should be a natural part of the article lead.

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

{{main
 |Artikulli 1
}}

You may also include additional links, up to ten in total:

{{kryesor
 |Artikulli 1
 |Artikulli 2
 |Artikulli 3
 |Artikulli 4
 |Artikulli 5
 |Artikulli 6
 |Artikulli 7
 |Artikulli 8
 |Artikulli 9
 |Artikulli 10
}}

For each link, you may optionally specify a link appearance (this is mostly intended for articles whose titles suffer from technical limitations):

{{kryesor
 |Artikulli 1
 |Artikulli 2
 |Artikulli 3
 |Artikulli 4
 |Artikulli 5
 |Artikulli 6
 |Artikulli 7
 |Artikulli 8
 |Artikulli 9
 |Artikulli 10
 |l1=Artikulli 1 link appearance
 |l2=Artikulli 2 link appearance
 |l3=Artikulli 3 link appearance
 |l4=Artikulli 4 link appearance
 |l5=Artikulli 5 link appearance
 |l6=Artikulli 6 link appearance
 |l7=Artikulli 7 link appearance
 |l8=Artikulli 8 link appearance
 |l9=Artikulli 9 link appearance
 |l10=Artikulli 10 link appearance
}}

Example[Redakto nëpërmjet kodit]

Code Result
{{Kryesor|Artikulli}}
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Artikulli.
{{Kryesor|Artikulli1|Artikulli2|Artikulli3}}
Red right arrow.svg
 Artikuj kryesore: Artikulli1, Artikulli2, dhe Artikulli3.
{{Kryesor|Artikulli1|Artikulli2|Artikulli3|Artikulli4|Artikulli5}}
Red right arrow.svg
 Artikuj kryesore: Artikulli1, Artikulli2, Artikulli3, Artikulli4, dhe Artikulli5.
{{Kryesor|Artikulli|l1=Titulli alternativ}}
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Titulli alternativ.
{{Kryesor|2003 UB313|l1={{mp|2003 UB|313}}}}
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: 2003 UB313.

Shiko[Redakto nëpërmjet kodit]