Stampa:Medalje zelli

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Barnstar of Diligence Hires.png Medalje
Për punën e zellshme dhe të kujdesshme që po bën në Wikipedia. Vazhdo kështu!